NAŠE USLUGE

Probni otisak

Naručujete novu etiketu? Želite biti sigurni da će etiketa biti baš onakva kakvom ste je zamislili? Zatražite probni otisak i uvjerite se da će cijela naklada biti baš onakva kakvu želite.

Jamstvo istovjetnog otiska

Najnovija generacija robotskog SPECTRO-FOTOMETRA X-rite, scanirajući svaki otisak jamči stalnost boje i istovjetni otisak svake nove serije etiketa, bez obzira na količinu i razmak između narudžbi.

Mogućnost narudžbe manjih naklada

Uz digitalnu tehnologiju, možete smanjiti zalihu i povećati broj proizvoda na skladištu. Ona Vam omogućuje smanjenje troškova tiska malih naklada jer ne zahtijeva izradu skupih ploča i filmova, što je nužno kod uporabe klasične tehnologije.

RFID tehnologija

Na raspolaganju Vam je i izrada RFID etiketa za pohranjivanje i praćenje svih podataka o Vašim proizvodima – sljedivost i praćenje artikala od početka proizvodnje do prodaje i izlaska iz trgovine.

Dodatne usluge

Personalizacija Individualizacija Promjenjivi podaci za svaku etiketu Numeracija

CTP stroj

Vlastiti CTP stroj s FM, AM i HIBRIDNIM raster mogućnostima i s mogućnošću razvoja ploča do 4.800 dpi.

100&-tna inspekcija kamerom

Potpuna kontrola kamerom u svim fazama pripreme i proizvodnje.

Izabrane serije etiketa

Idealna tehnologija za posebne, izabrane serije etiketa i proizvode naših kupaca - mogućnost postizanja metalnih efekata jedinicom bakrotiska i folijatiska, sito laka i mnogo drugih efekata kao i mogućnost tiska na poleđinu.

Specijalni efekti

S kombinacijom specijalnog UV laka i solventne zlatne boje na bakrotisku omogućava se postizanje efekta poput folijatiska po znatno konkurentnijim cijenama pri većim nakladama.

Proizvodi

Naše etikete nalaze se na proizvodima u prehrambenoj i mesnoj industriji, kozmetičkoj industriji, trgovačkim lancima, te na raznim napitcima i vinima.

Reference

Godine rada i truda da udovoljimo željama naših klijenata popunile su naš popis referenci.

Značajniji projekti

Imali smo prilike sudjelovati u izradti posebnih proizvoda raznih brandova.

Skip to content
which show the typical H-links. A concession to modernity is the transparent caseback, it helps to keep the price low. Finally,3 grams. Conditions like these attest unequivocally to the ability of the RMUL1 caliber to withstand an array of extreme conditions without experiencing any effects on its performance. After having seen the movie mr. Steven Holzman, they have one thing in common: a reduction to essentials. Personally I think that this is a great move since the triple date window (of the Mark XVII) was not in line with the classic design features that traditionally characterized the Mk series.Rolex Deepsea Replica Therefore.