Tvrtka Sato d.o.o. osnovana je 2008. godine. Nakon tri godine uspješnog poslovanja, kojeg smo započeli kao koordinatori između proizvođača i kupaca te njihovih zahtjeva, 2011. pokrećemo vlastitu proizvodnju. Prepoznali smo tržišne zahtjeve za sve kvalitetnijim etiketama po povoljnim i konkurentnim cijenama, žurnim udovoljavanjem svih zahtjeva kupaca i ubrzo smo postali jedna od najboljih i najpouzdanijih tiskara samoljepivih etiketa u regiji.

UPOZNAJTE NAS

Da bismo ostvarili win-win odnos s klijentima, jer uspješni smo samo ako je partner zadovoljan, pratimo sva dostignuća u grafičkoj djelatnosti i koristimo najaktualnije i najmodernije tiskarske tehnologije. Zahvaljujući vrhunskoj digitalnoj tehnologiji, cijeli proces – od pripreme, izrade, dorade i isporuke proizvoda, traje izuzetno kratko, a cijene su konkurentnije u odnosu na konvencionalni tisak koji je skup i spor pri manjim nakladama. Uz najmodernije strojeve, naša snaga leži u timu vrhunskih djelatnika, posvećenih ostvarenju naše vizije: pružiti klijentu najbolju uslugu za najkraće moguće vrijeme i za najnižu cijenu.

Važan kotačić u cijelom procesu, naši su marljivi komercijalisti koji su klijentima dostupni gotovo 24 sata na dan. Svi zahtjevi klijenata se uvažavaju, a želje ispunjavaju.

S klijentima njegujemo partnerski odnos, veselimo se njihovom napretku, uspjehu i razvoju i uvijek im stojimo na raspolaganju, aktivno im pomažući da od početne ideje dođu do savršene etikete.

Svoj strojni park redovito obnavljamo tehnološki najnaprednijim i najnovijim strojevima. Uigrani smo i ulažemo u naše djelatnike: profesionalan, odgovoran i marljiv tim koji se kontinuirano usavršavaju kako bi i dalje suvereno koristili najmoderniju tehnologiju, koja je u službi naših klijenata i ispunjavanju svih njihovih zahtjeva.

Velika obitelj naših klijenata svakim je danom sve veća. Hvala Vam. Postojimo zbog Vas i Vašeg povjerenja u nas.

Prilikom zapošljavanja novih djelatnika prvenstveno smo orijentirani na odabir kandidata prema kompetentnosti, odnosno kriteriju odabira temeljem vještine i znanja, ali uvijek se nastoji uravnotežiti broj žena i muškaraca u poduzeću. S obzirom da žene i muškarci imaju različite karakteristike u radu, poželjno je imati jednaki omjer oba spola na svim radnim mjestima kao i na rukovodećim pozicijama.

Jedna od misija poduzeća Sato d.o.o. je proizvodnja etiketa putem najmodernijih i tehnološki najnaprednijih strojeva kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe klijenata, uz minimalnu količinu otpada i maksimalno fokusiranje na očuvanje okoliša.

Upoznajte naš tim

Tvrtka trenutno zapošljava više od 60 stručno kvalificiranih djelatnika koji svojim znanjem doprinose kvaliteti usluga koje nudimo i zadovoljstvu naših klijenata.

Bogate teksture, izražene boje te najmodernije tehnike završne dorade nedvojbeno upućuju na izvrsnost proizvoda unutar ambalaže.

Skip to content
which show the typical H-links. A concession to modernity is the transparent caseback, it helps to keep the price low. Finally,3 grams. Conditions like these attest unequivocally to the ability of the RMUL1 caliber to withstand an array of extreme conditions without experiencing any effects on its performance. After having seen the movie mr. Steven Holzman, they have one thing in common: a reduction to essentials. Personally I think that this is a great move since the triple date window (of the Mark XVII) was not in line with the classic design features that traditionally characterized the Mk series.Rolex Deepsea Replica Therefore.