Tvrtka Sato d.o.o. osnovana je 2008. godine. Nakon tri godine uspješnog poslovanja, kojeg smo započeli kao koordinatori između proizvođača i kupaca te njihovih zahtjeva, 2011. pokrećemo vlastitu proizvodnju. Prepoznali smo tržišne zahtjeve za sve kvalitetnijim etiketama po povoljnim i konkurentnim cijenama, žurnim udovoljavanjem svih zahtjeva kupaca i ubrzo smo postali jedna od najboljih i najpouzdanijih tiskara samoljepivih etiketa u regiji.

UPOZNAJTE NAS

Da bismo ostvarili win-win odnos s klijentima, jer uspješni smo samo ako je partner zadovoljan, pratimo sva dostignuća u grafičkoj djelatnosti i koristimo najaktualnije i najmodernije tiskarske tehnologije. Zahvaljujući vrhunskoj digitalnoj tehnologiji, cijeli proces – od pripreme, izrade, dorade i isporuke proizvoda, traje izuzetno kratko, a cijene su konkurentnije u odnosu na konvencionalni tisak koji je skup i spor pri manjim nakladama. Uz najmodernije strojeve, naša snaga leži u timu vrhunskih djelatnika, posvećenih ostvarenju naše vizije: pružiti klijentu najbolju uslugu za najkraće moguće vrijeme i za najnižu cijenu.

Važan kotačić u cijelom procesu, naši su marljivi komercijalisti koji su klijentima dostupni gotovo 24 sata na dan. Svi zahtjevi klijenata se uvažavaju, a želje ispunjavaju.

S klijentima njegujemo partnerski odnos, veselimo se njihovom napretku, uspjehu i razvoju i uvijek im stojimo na raspolaganju, aktivno im pomažući da od početne ideje dođu do savršene etikete.

Svoj strojni park redovito obnavljamo tehnološki najnaprednijim i najnovijim strojevima. Uigrani smo i ulažemo u naše djelatnike: profesionalan, odgovoran i marljiv tim koji se kontinuirano usavršavaju kako bi i dalje suvereno koristili najmoderniju tehnologiju, koja je u službi naših klijenata i ispunjavanju svih njihovih zahtjeva.

Velika obitelj naših klijenata svakim je danom sve veća. Hvala Vam. Postojimo zbog Vas i Vašeg povjerenja u nas.

Upoznajte naš tim

Tvrtka trenutno zapošljava više od 60 stručno kvalificiranih djelatnika koji svojim znanjem doprinose kvaliteti usluga koje nudimo i zadovoljstvu naših klijenata.

Bogate teksture, izražene boje te najmodernije tehnike završne dorade nedvojbeno upućuju na izvrsnost proizvoda unutar ambalaže.