DIGITALNI TISAK

Digitalni tisak obavljamo na dva najmodernija stroja za digitalni tisak metodom elektrofotografije: HP Indigo WS 6800 i WS 6900.Mogućnosti digitalnog tiska su, u odnosu na konvencionalne metode tiska, gotovo beskonačne – nema tiskovnih klišea, ručnog miješanja boja ili ograničenosti u broju dizajna. Proizvod je spreman za isporuku mnogo brže, a otisak je istovjetan pri svakom ponavljanju tiska. Boje koje koristi najmodernija HP Indigo tehnologija su ekološki prihvatljive i certificirane za uporabu u prehrambenoj industriji. Uz to, HP Indigo stojevi su ponosni nositelji certifikata nultog ispuštanja CO2 emisija u atmosferu.

Koristimo...

HP Indigo WS6900 i WS6800 Digital Press

HP Indigo WS-6800 najnovija je generacija i najmoderniji digitalni stroj današnjeg vremena. Nasljednik je WS-4500, stroja kojim je počeo naš nastup na domaćem tržištu te ujedno i ozbiljniji početak digitalne tehnologije u Republici Hrvatskoj. Novim strojem više su nego udvostručeni proizvodni kapaciteti dok su kvaliteta otiska i brzina isporuke podignuti na konkurenciji teško dostižan nivo.

Stroj je opremljen automatskim in-line primeriranjem te integriranim najnovijim modelom X-RITE SPECTROFOTOMETRA koji osiguravaju vrhunski otisak i jedinstvene, kontinuirane otiske bez obzira na količinu otisnutog materijala. Svestranost tiska nudi neusporedivu fleksibilnost apliciranja i omogućuje proizvodnju širokog raspona proizvoda na svim danas dostupnim materijalima na tržištu.

HP Indigo WS-6800 laserski je digitalni tiskarski stroj koji koristi HP Elektro Ink digitalnu tehnologiju. Tehnologija je to jedinstvena u svijetu, superiorna po kvaliteti ispisa i rasponu boja, a koristi tekuću boju kojom postiže visoku razlučivost, savršeno poklapanje, pokrivenost i dubinu boje. Pomoću sedmerobojne HP Indigo tehnologije pokriveno je 97% spektra PANTONE boja, dok se specijalne boje van spektra mogu naručiti personalizirano, po želji svakog naručitelja. Dokaz je tome i jedina, u digitalnom svijetu licencirana od strane PANTONE-a, SCALA HP CMYK & IndiChrome Plus.