OFFSET TISAK

Klasična metoda konvencionalnog tiska omogućava proizvodnju velikih količina prvi velikim brzinama tiska. Naš stroj, Nilpeter MO4, je uz agregate za offset tisak, opremljen i s opremom za fleksografski tisak, sito tisak, folija tisak, a uz to opremljen je i najsuvremenijom AVT kamerom za 100%-tnu inspekciju i kontrolu kvalitete etiketa.

Koristimo...

Nilpeter MO4 – hibridni stroj

Stroj Nilpeter MO-4 je jedinstvena je konfiguracija slagana sukladno prepoznatim potrebama naših kupaca i tržišta.
To je kombinacija je više tehnologija tiska i dorade koja zajedno s in-line štancom može zadovoljiti i najkompleksnije potrebe naših kupaca.
Kombiniranjem jedinica offseta, fleksa i sitotiska koji omogućuje tisak metalnih tinti neprozirnih bijelih i posebnih premaza, sita i folijatiska i naposljetku štance u mogućnosti smo našim kupcima pružiti jedinstvena rješenja zadržavajući visoku razinu efikasnosti rada.

Široke mogućnosti primjene odnose se na tisak samoljepivih i nesamoljepivih (wet glue) etiketa, OPP (wrap-around) etiketa, IML (in-mould) etiketa i shrink sleeve etiketa. I sve to na raznim materijalima, papirima, PE, PET i PP folijama, pri čemu se u potpunosti prilagođavamo željama i potrebama kupaca.
Postoji li zahtjev za neutralizacijom ljepila ili tiskom na poleđinu, različitom kombinacijom više tehnologije tiska na istoj etiketi – zahvaljujući modularnoj konfiguraciji – ovaj stroj može zadovoljiti i u tom segmentu najkompleksnije zahtjeve kupaca.

Kako bi prva proizvedena etiketa bila istovjetna zadnjoj proizvedenoj etiketi, investirali smo i u najmoderniji CTP stroj koji nam omogućuje razvoj ploča rezolucije i do 4.800 dpi , što za posljedicu ima vrhunsku kvalitetu otiska. Osim mogućnosti tiska do 4.800 dpi tehnologija CTP-a omogućava tisak različitih AM i FM rastera.
Potpuna kontrola kamerom pritom uspoređuje otisnutu etiketu s poslanom pripremom osiguravajući da baš svaka etiketa bude sukladna narudžbi i željama kupaca.

Bilo da se radi o vinskim etiketama, industriji mesa ili kozmetici, kemijskim proizvodima, ostalim prehrambenim proizvodima i pićima, proizvođačima plastične ambalaže, našim jedinstvenim i inovativnim mogućnostima i rješenjima povećavamo dodanu vrijednost vašeg proizvoda i činimo razliku, a u proizvodnom procesu upotrebljavamo isključivo low migration boje koje sprječavaju migraciju štetnih tvari kroz ambalažu, što garantira potpunu sigurnost Vaših proizvoda.