Utjecaj ambalažne i tiskarske industrije na klimatske promjene

Jedna od misija poduzeća Sato d.o.o. je proizvodnja etiketa putem najmodernijih i tehnološki najnaprednijih strojeva kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe klijenata, uz minimalnu količinu otpada i maksimalno fokusiranje na očuvanje okoliša.

U proizvodnji samoljepljivih etiketa i ostalih grafičkih proizvoda namijenjenih ambalaži za širok asortiman proizvoda, uvodimo integrirani sustav za automatizaciju poslovnih procesa, a što nam bez potpore EU fondova ne bi bilo moguće.

Klimatske promjene ogromna su prijetnja za cijelo čovječanstvo. Korištenje recikliranog papira za ambalažu u ambalažnoj i tiskarskoj industriji, u odnosu na primarnu proizvodnju papira, predstavlja veliku prednost, čuvaju se šume, održava se kvaliteta vode, utječe se na povećanje čistoće zraka te se smanjuje otpad. 

Ulaganje u integrirani sustav za upravljanje poslovnim procesima tiska temeljem projekta povećava automatizaciju poslovnih procesa koja dovodi do smanjenja upotrebe papira u poslovanju, te smanjenja potrošnje električne energije i potrošnje repromaterijala po jedinici proizvoda zahvaljujući većoj preciznosti proizvodnje i smanjenju nepotrebnog ispisa.

Prednost korištenja recikliranog papira za ambalažu očituje se u ostvarenju pozitivnog doprinosa na klimatske promjene i zaštitu okoliša.

Skip to content
which show the typical H-links. A concession to modernity is the transparent caseback, it helps to keep the price low. Finally,3 grams. Conditions like these attest unequivocally to the ability of the RMUL1 caliber to withstand an array of extreme conditions without experiencing any effects on its performance. After having seen the movie mr. Steven Holzman, they have one thing in common: a reduction to essentials. Personally I think that this is a great move since the triple date window (of the Mark XVII) was not in line with the classic design features that traditionally characterized the Mk series.Rolex Deepsea Replica Therefore.