NAŠE USLUGE

Probni otisak

Naručujete novu etiketu? Želite biti sigurni da će etiketa biti baš onakva kakvom ste je zamislili? Zatražite probni otisak i uvjerite se da će cijela naklada biti baš onakva kakvu želite.

Jamstvo istovjetnog otiska

Najnovija generacija robotskog SPECTRO-FOTOMETRA X-rite, scanirajući svaki otisak jamči stalnost boje i istovjetni otisak svake nove serije etiketa, bez obzira na količinu i razmak između narudžbi.

Mogućnost narudžbe manjih naklada

Uz digitalnu tehnologiju, možete smanjiti zalihu i povećati broj proizvoda na skladištu. Ona Vam omogućuje smanjenje troškova tiska malih naklada jer ne zahtijeva izradu skupih ploča i filmova, što je nužno kod uporabe klasične tehnologije.

RFID tehnologija

Na raspolaganju Vam je i izrada RFID etiketa za pohranjivanje i praćenje svih podataka o Vašim proizvodima – sljedivost i praćenje artikala od početka proizvodnje do prodaje i izlaska iz trgovine.

Dodatne usluge

Personalizacija Individualizacija Promjenjivi podaci za svaku etiketu Numeracija

CTP stroj

CTP stroj s FM, AM i HIBRIDNIM raster mogućnostima i s mogućnošću razvoja ploča do 4.800 dpi.

100&-tna inspekcija kamerom

Potpuna kontrola kamerom u svim fazama pripreme i proizvodnje.

Izabrane serije etiketa

Idealna tehnologija za posebne, izabrane serije etiketa i proizvode naših kupaca - mogućnost postizanja metalnih efekata jedinicom bakrotiska i folijatiska, sito laka i mnogo drugih efekata kao i mogućnost tiska na poleđinu.

Specijalni efekti

Vruća i hladna folija, 3D folija, sitotisak i reljefni sito lak, slijepi tisak, automatizirana implementacija RFID čipova, segmentni lak, automatska numeracija etiketa, 100%-tna inspekcija gotovih proizvoda, specijalni oblici alata za izrezivanje, segmentno uklanjanje dijela etikete, "relief" lak, segmentni sjaj, mat lak

Proizvodi

Naše etikete nalaze se na proizvodima u prehrambenoj i mesnoj industriji, kozmetičkoj industriji, trgovačkim lancima, te na raznim napitcima i vinima.

Reference

Godine rada i truda da udovoljimo željama naših klijenata popunile su naš popis referenci.

Značajniji projekti

Imali smo prilike sudjelovati u izradti posebnih proizvoda raznih brandova.