Usluge

Probni otisak

Naručujete novu etiketu?
Želite biti sigurni da će etiketa biti baš onakva kakvom ste je zamislili?
Zatražite probni otisak i uvjerite se da će cijela naklada biti baš onakva kakvu želite.

Jamstvo istovjetnog otiska

Najnovija generacija robotskog SPECTRO-FOTOMETRA X-rite, scanirajući svaki otisak jamči stalnost boje i istovjetni otisak svake nove serije etiketa, bez obzira na količinu i razmak između narudžbi.

Mogućnost narudžbe manjih naklada

Uz digitalnu tehnologiju, možete smanjiti zalihu i povećati broj proizvoda na skladištu. Ona Vam omogućuje smanjenje troškova tiska malih naklada jer ne zahtijeva izradu skupih ploča i filmova, što je nužno kod uporabe klasične tehnologije.

RFID tehnologija

Na raspolaganju Vam je i izrada RFID etiketa za pohranjivanje i praćenje svih podataka o Vašim proizvodima – sljedivost i praćenje artikala od početka proizvodnje do prodaje i izlaska iz trgovine.

Dodatne usluge

Personalizacija
Individualizacija
Promjenjivi podaci za svaku etiketu
Numeracija

Online praćenje izrade etikete

Ako želite, možemo Vas obavijestiti kada vaš nalog kreće u tisak, a proizvodni proces možete pratiti on-line, preko sofisticirane HD kamere.

CTP stroj

Vlastiti CTP stroj s FM, AM i HIBRIDNIM raster mogućnostima i s mogućnošću razvoja ploča do 4.800 dpi.

Kontrola kamerom

Potpuna kontrola kamerom u svim fazama pripreme i proizvodnje.

Izabrane serije etiketa

Idealna tehnologija za posebne, izabrane serije etiketa i proizvode naših kupaca - mogućnost postizanja metalnih efekata jedinicom bakrotiska i folijatiska, sito laka i mnogo drugih efekata kao i mogućnost tiska na poleđinu.

Specijalni efekti

S kombinacijom specijalnog UV laka i solventne zlatne boje na bakrotisku omogućava se postizanje efekta poput folijatiska po znatno konkurentnijim cijenama pri većim nakladama.

Strojevi

Nilpeter MO4 – hibridni stroj

Stroj Nilpeter MO-4 je jedinstvena je konfiguracija slagana sukladno prepoznatim potrebama naših kupaca i tržišta.
To je kombinacija je više tehnologija tiska i dorade koja zajedno s in-line štancom može zadovoljiti i najkompleksnije potrebe naših kupaca.
Kombiniranjem jedinica offseta, fleksa, bakrotiska koji omogućuje tisak metalnih tinti neprozirnih bijelih i posebnih premaza, sita i folijatiska i naposljetku štance u mogućnosti smo našim kupcima pružiti jedinstvena rješenja zadržavajući visoku razinu efikasnosti rada.

Široke mogućnosti primjene odnose se na tisak samoljepivih i nesamoljepivih (wet glue) etiketa, OPP (wrap-around) etiketa, IML (in-mould) etiketa i shrink sleeve etiketa. I sve to na raznim materijalima, papirima, PE, PET i PP folijama, pri čemu se u potpunosti prilagođavamo željama i potrebama kupaca.
Postoji li zahtjev za neutralizacijom ljepila ili tiskom na poleđinu, različitom kombinacijom više tehnologije tiska na istoj etiketi – zahvaljujući modularnoj konfiguraciji – ovaj stroj može zadovoljiti i u tom segmentu najkompleksnije zahtjeve kupaca.

Kako bi prva proizvedena etiketa bila istovjetna zadnjoj proizvedenoj etiketi, investirali smo i u najmoderniji CTP stroj koji nam omogućuje razvoj ploča rezolucije i do 4.800 dpi , što za posljedicu ima vrhunsku kvalitetu otiska. Osim mogućnosti tiska do 4.800 dpi tehnologija CTP-a omogućava tisak različitih AM i FM rastera.
Potpuna kontrola kamerom pritom uspoređuje otisnutu etiketu s poslanom pripremom osiguravajući da baš svaka etiketa bude sukladna narudžbi i željama kupaca.

Bilo da se radi o vinskim etiketama, industriji mesa ili kozmetici, kemijskim proizvodima, ostalim prehrambenim proizvodima i pićima, proizvođačima plastične ambalaže, našim jedinstvenim i inovativnim mogućnostima i rješenjima povećavamo dodanu vrijednost vašeg proizvoda i činimo razliku, a u proizvodnom procesu upotrebljavamo isključivo low migration boje koje sprječavaju migraciju štetnih tvari kroz ambalažu, što garantira potpunu sigurnost Vaših proizvoda.

HP Indigo WS6800 Digital Press

HP Indigo WS-6800 najnovija je generacija i najmoderniji digitalni stroj današnjeg vremena. Nasljednik je WS-4500, stroja kojim je počeo naš nastup na domaćem tržištu te ujedno i ozbiljniji početak digitalne tehnologije u Republici Hrvatskoj. Novim strojem više su nego udvostručeni proizvodni kapaciteti dok su kvaliteta otiska i brzina isporuke podignuti na konkurenciji teško dostižan nivo.

Stroj je opremljen automatskim in-line primeriranjem te integriranim najnovijim modelom X-RITE SPECTROFOTOMETRA koji osiguravaju vrhunski otisak i jedinstvene, kontinuirane otiske bez obzira na količinu otisnutog materijala. Svestranost tiska nudi neusporedivu fleksibilnost apliciranja i omogućuje proizvodnju širokog raspona proizvoda na svim danas dostupnim materijalima na tržištu.

HP Indigo WS-6800 laserski je digitalni tiskarski stroj koji koristi HP Elektro Ink digitalnu tehnologiju. Tehnologija je to jedinstvena u svijetu, superiorna po kvaliteti ispisa i rasponu boja, a koristi tekuću boju kojom postiže visoku razlučivost, savršeno poklapanje, pokrivenost i dubinu boje. Pomoću sedmerobojne HP Indigo tehnologije pokriveno je 97% spektra PANTONE boja, dok se specijalne boje van spektra mogu naručiti personalizirano, po želji svakog naručitelja. Dokaz je tome i jedina, u digitalnom svijetu licencirana od strane PANTONE-a, SCALA HP CMYK & IndiChrome Plus.

SMAG Digital Galaxie

Izazov u izradi etiketa kombinacija je složenosti grafike s mogućnošću višestruke dorade. Lakiranje, folija tisak, 3D reljefi, perla efekt, hologram, reljefni sito lak... samo su neki od elemenata dorade koji svaku etiketu mogu učiniti jedinstvenom, elegantnom, atraktivnom i superiornom na svakom tržištu.

Sve navedeno integrirano je u našim strojevima SMAG DIGITAL GALAXIE. Strojevi su tako koncipirani da mogu zadovoljiti najzahtjevnije kriterije i odgovoriti na najsloženije upite pri doradi digitalno otisnutih etiketa, a njihova multifunkcionalna konfiguracija omogućuje kompletnu izradu etikete – od tiska do finalne dorade, bez potrebe za prethodnim ili naknadnim doradama.

Ugrađene digitalne kamere kontroliraju u svakom trenutku poklapanje i kvalitetu otiska te jamče jednakost i postojanost svake otisnute etikete. Proizvodi su atraktivni i prepoznatljivi te zadovoljavaju i najsloženije zahtjeve korporativnog brandinga.

Grafotronic

Visokoprodukcijski stroj za tzv. „bianco etikete“ – etikete bez tiska.
Grafotronic posjeduje i dva tiskovna agregata te osim bianco etiketa može tiskati i etikete u jednoj ili dvije boje.
Ostale operacije dostupne na Grafotronicu:
ricanje, uzdužno rezanje, štancanje, premotavanje i inspekcija etiketa.
Na stroju se mogu koristiti svi samoljepivi materijali.